۱۶:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۷

جدول قیمت تیپ های مختلف ساینا امروز جمعه ۱۷ اسفند

در ادامه این گزارش قیمت بازار آزاد ساینا را بخوانید.

جدول قیمت تیپ های مختلف ساینا امروز جمعه ۱۷ اسفند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ببین و بخون، بر اساس قیمت محصولات سایپا در اسفند ۱۴۰۳، قیمت ساینا اس دنده‌ای دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ حدود ۵۶۰ میلیون تومان می‌باشد و ساینا اس اتوماتیک مدل ۱۴۰۳ با قیمت ۶۳۵ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

ساینا اس دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ استاندارد ۸۵گانه با قیمت ۴۷۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد. همچنین ساینا اس اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نزدیک ۵۸۵ میلیون تومان قیمت دارد. برای خرید ساینا اس دنده‌ای دوگانه سوز مدل ۱۴۰۲ نیز باید حوالی ۵۲۵ میلیون تومان هزینه کنید. جدول قیمت بازار آزاد ساینا در اسفند ۱۴۰۳ را مطالعه کنید؛

قیمت بازار آزاد ساینا- اسفند‍ ‍۱۴۰۳

برندمدلکارکرد(کیلومتر)قیمت (تومان)
ساینا S دنده ای دوگانه سوز۱۴۰۳صفر۵۶۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S اتوماتیک۱۴۰۳صفر۶۳۵,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی۱۴۰۳ – DAصفر۴۸۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی۱۴۰۳ – استاندارد ۸۵گانهصفر۴۹۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای دوگانه سوز۱۴۰۲صفر۵۲۵,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی۱۴۰۲صفر۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی۱۴۰۳ – استاندارد ۸۵گانهصفر۴۷۵,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S دنده ای بنزینی۱۴۰۲صفر۴۶۰,۰۰۰,۰۰۰
ساینا S اتوماتیک۱۴۰۲صفر۵۸۵,۰۰۰,۰۰۰

 

مشخصات فنی ساینا اتوماتیک

ساینا اتوماتیک از همان پیشرانه M۱۵ بهره میبرد که در تیبا نیز پیش‌تر شاهد آن بوده‌ایم، این پیشرانه ۸ سوپاپ ۱.۵ لیتری قادر به تولید ۸۷ اسب بخار قدرت و ۱۲۸ نیوتن‌متر گشتاور است که نیروی خود را از طریق یک گیربس اتوماتیک CVT با قابلیت تعویض ۶ دنده مصنوعی ساخت شرکت پانچ بلژیک به چرخهای جلو منتقل میکند و شتاب صفر تا صدی در حدود ۱۵ ثانیه خواهد داشت. گیربکس CVT استفاده شده در ساینا ، دارای سه حالت برفی، اسپرت و تیپ‌ترونیک می باشد که در مود اسپرت شتابگیری بهتری را شاهد هستیم.

طول، عرض و ارتفاع ساینا S اتوماتیک به ترتیب ۴۲۱۵ میلیمتر، ۱۶۶۳ میلیمتر و ۱۴۸۴ میلیمتر می‌باشد و فاصله محوری آن نیز حدود ۲.۴۱ متر است که علی‌رغم فاصله محوری کمتر نسبت به ۲۰۶ صندوقدار فضای کابین جادارتری خصوصا در ریف عقب نسبت به خودروهایی نظیر ۲۰۶ صندوقدار یا رانا دارد. باک ساینا S اتوماتیک حدود ۴۱ لیتر است و مصرف ترکیبی تخمینی برای این خودرو چیزی در حدود ۷.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است که نسبت به نسخه دنده‌ای اشتهای بیشتری دارد.

در ساینا اتوماتیک از دریچه‌گاز برقی به جای سیمی استفاده شده است و همچنین سیستم برقی خودرو تغییرات قابل توجهی داشته است که در کوییک هم این تغییرات قابل مشاهده است.

عملکرد خودرو خصوصا در شروع حرکت به دلیل استفاده از گیربکس CVT کند است و وقتی هم خودرو دور میگیرد چندان چنگی به دل نمیزند و فقط سر و صدای موتور به داخل کابین می آید و بهتر است قصد شتابگیری و سریع رانندگی کردن با این خودرو را از ذهنتان بیرون کنید! با توجه به پیشرانه نسبتا ضعیف ساینا بهتر بود از یک گیربکس AT استفاده میشد تا در شتابگیری ها عملکرد بهتری داشته باشد.

مطالب مرتبط

آخرین اخبار