۱۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۸

بیماری اوتیسم چیست در کودکان|آمار زیاد اوتیسم بیش فعال شما را شگفت‌زده می‌کند!

اوتیسم یک اختلال نوروتوسعه‌ای هست که روی نحوه برقراری ارتباط، تعامل اجتماعی و رفتار فرد تأثیر می‌ذاره.برخی این بیماری را با adhd اشتباه میگیرند اما باید گفت که متفاوت اند.در ادامه در اندیشه معاصر به آن پرداخته شده است.

بیماری اوتیسم چیست در کودکان|آمار زیاد اوتیسم بیش فعال شما را شگفت‌زده می‌کند!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ببین و بخون،برخلاف کودکان بیش‌فعال، کودکان مبتلا به اوتیسم در زمینه تعاملات اجتماعی و ارتباطی با چالش‌های بیشتری مواجه هستند. این کودکان ممکن است دشواری داشته باشند که احساسات، حالات چهره یا زبان بدن دیگران را درک کنند. همچنین، برقراری تماس چشمی، شروع یا ادامه یک گفت‌وگوی طبیعی برای آن‌ها سخت است. این موضوع باعث می‌شود که کودکان اوتیستیک در محیط‌های اجتماعی مثل مدرسه یا جمع‌های خانوادگی، احساس ناراحتی یا جداافتادگی کنند. این تفاوت اساسی بین اوتیسم و بیش‌فعالی به ما کمک می‌کند که بهتر متوجه نیازهای هر گروه شویم و از این طریق، حمایت مناسب‌تری ارائه دهیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، اوتیسم (ASD) و بیش فعالی (ADHD) دو اختلال عصبی-رشدی هستند که برخی علائم مشترک دارند، به همین دلیل گاهی با یکدیگر اشتباه گرفته می‌شوند.

اما تفاوت‌های کلیدی میان آن‌ها وجود دارد که درک آن‌ها برای تشخیص درست بسیار مهم است.

اوتیسم و بیش‌فعالی چقدر با هم مرتبط هستند؟

دلایل اشتباه بین اوتیسم و بیش فعالی

دلایل اشتباه بین اوتیسم و بیش فعالی

رفتارهای پرتحرک و بی‌قراری:

کودکان اوتیستیک و بیش‌فعال هر دو ممکن است رفتارهای پرتحرک، بی‌قراری و مشکل در تمرکز داشته باشند. این موضوع باعث می‌شود برخی تصور کنند که اوتیسم همان بیش‌فعالی است، درحالی‌که دلایل این رفتارها در هر اختلال متفاوت است.

مشکلات توجه و تمرکز:

کودکان بیش‌فعال معمولاً تمرکز کمی روی یک فعالیت دارند و مدام از کاری به کار دیگر می‌پرند. در اوتیسم، مشکل تمرکز معمولاً به دلیل شیفت نکردن توجه از یک موضوع خاص به وجود می‌آید، نه صرفاً بی‌قراری.

مشکل در مهارت‌های اجتماعی:

تفاوت اصلی میان این دو اختلال در تعاملات اجتماعی است. کودک بیش‌فعال ممکن است رفتارهای تکانشی داشته باشد اما معمولاً احساسات دیگران را درک می‌کند و می‌تواند ارتباط برقرار کند. در مقابل، کودک دارای اوتیسم در فهم نشانه‌های اجتماعی، برقراری ارتباط چشمی و تعاملات اجتماعی دچار مشکل است.

علائم زبانی:

در برخی موارد، کودکان دارای اوتیسم ممکن است دیرتر از حد معمول شروع به صحبت کنند یا گفتارشان غیرمعمول باشد. درحالی‌که کودکان بیش‌فعال، با وجود پرحرفی و قطع کردن صحبت دیگران، مشکل اساسی در زبان ندارند.

آمار زیاد اوتیسم بیش فعال شما را شگفت‌زده می‌کند!

70 تا 90 درصد کودکان دارای اختلال اوتیسم بیش فعال هستند

۷۰ تا ۹۰ درصد کودکان دارای اختلال اوتیسم بیش فعال هستند

سید علی میری، مدیر مطالبه‌گری انجمن اوتیسم ایران، در گفت‌وگو با رکنا درباره تفاوت میان اختلال اوتیسم و بیش‌فعالی توضیح داد: حدود ۷۰ تا ۹۰ درصد از کودکان دارای اوتیسم، نشانه‌هایی از بیش‌فعالی نیز دارند. بااین‌حال، این بدان معنا نیست که هر کودک بیش‌فعال مبتلا به اوتیسم است.

وی تأکید کرد که اصلی‌ترین تفاوت میان این دو اختلال، مهارت‌های ارتباطی و اجتماعی است. کودک بیش‌فعال مدام در حال حرکت است اما قادر به درک منظور دیگران و واکنش به تعاملات اجتماعی است. در مقابل، کودکان دارای اوتیسم معمولاً چنین درکی ندارند و در برقراری ارتباط با دیگران با چالش‌های اساسی روبه‌رو هستند.

پایان/*

ببین و بخون را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

آخرین اخبار