اخبار رتبه بندی معلمان | واریز معوقات معلمان در چه زمانی است/ حقوق معلمان افزایش یافته است
رتبه بندی معلمان یکی از مسائل به شدت مهم برای مردم میباشد.

رتبه بندی معلمان یکی از مسائل به شدت مهم برای مردم میباشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ببین و بخون، پرداخت حقوق معلمان بازنشسته برای مردم به شدت مهم میباشد. افزایش حقوق معلمان در سال جدید به چه مقدار است؟ تمامی افراد به دنبال موضوعات مرتبط درباره حقوق معلمان هستند. رتبه بندی معلمان یکی از مسائل به شدت مهم برای مردم است. رتبه بندی معلمان به حقوق و مقطع تحصیلی افراد مرتبط میباشد. رتبه بندی معلمان تا به امروز به شدت سوالات زیادی را ایجاد کرده است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر ببین و بخون را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
علاءالدین رفیعزاده، معاون رئیس جمهوری با اشاره به اینکه به دو دستگاه آموزش و پرورش و وزارت بهداشت توجه ویژهای داریم زیرا دامنه خدمات این دو دستگاه بسیار گسترده است، گفت: جلسات متعددی با این دستگاهها داشتیم و مجوزهای خوبی به آنها دادیم. به وزارت بهداشت حدود ۲۷ هزار مجوز استخدام دادیم که احتمالا خردادماه آزمون آن برگزار خواهد شد.
اخبار رتبه بندی معلمان | واریز معوقات معلمان در چه زمانی است/ حقوق معلمان افزایش یافته است
علاءالدین رفیعزاده، رئیس سازمان اداری استخدامی کشور که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد با تشریح برنامهها و اقدامات سازمان اداری استخدامی کشور و همچنین افزایش حقوق معلمان حق التدریسی گفت: اتفاق خوبی که در سه هفته گذشته افتاد و در شورای دستمزد نیز مصوب کردیم افزایش حقوق و مزایایی حق التدریسی های آزاد بود. زیرا حقوق آنها حدود ۴میلیون تومان بود که آن را به حدود ۱۰میلیون تومان یعنی به حداقل حقوق رساندیم. که این یعنی مانند یک معلم تازه استخدام شده، حقوق میگیرند.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به اینکه به دو دستگاه آموزش و پرورش و وزارت بهداشت توجه ویژهای داریم زیرا دامنه خدمات این دو دستگاه بسیار گسترده است، گفت: جلسات متعددی با این دستگاهها داشتیم و مجوزهای خوبی به آنها دادیم. به وزارت بهداشت حدود ۲۷ هزار مجوز استخدام دادیم که احتمالا خردادماه آزمون آن برگزار خواهد شد.
وی همچنین عنوان کرد: احتمالا قبل از عید تکلیف تعداد مجوزهای استخدامی آموزش و پرورش را مشخص میکنیم. تلاش میکنیم آزمون آنها خردادماه باشد تا برای اول مهر معلمان را برسانیم.
وی در ادامه به نیروهای خرید خدمات نیز اشاره کرد و گفت: براساس قانون هرکس در هر دستگاه اجرایی بخواهد استخدام رسمی و پیمانی شود باید در آزمون شرکت کند. در تلاشیم برای تبدیل وضعیت افرادی که در دستگاهها هستند و تجربه کسب کردند نیز تعیین تکلیف کنیم. بخشی از آن نیز تبیین مالی است که با سازمان برنامه و بودجه نشستهایی نیز برگزار کردیم./گسترش نیوز
کمبود معلم یکی از مهمترین چالشها و مباحث در سالهای اخیر بوده است. ناترازی نیروی انسانی در آموزشوپرورش موجب شده که بعضی از کلاسهای درس معلم نداشته باشند و مدیران مدارس بخواهند خود به دانشآموزان درس داده یا از افرادی که تخصص کافی ندارند، برای آموزش کمک بگیرند.
این روند در طولانی مدت میتواند رشد، آموزش، تربیت و سطح سواد علمی دانشآموزان بهویژه در دوران ابتدایی و دبستان را تحت تأثیر قرار دهد و به جامعه علمی آینده کشور آسیب جدی وارد کند.
به گفته علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در سالهای ۹۲ تا ۹۶ تنها راه ورود به شغل معلمی از طریق دانشگاههای فرهنگیان و شهید رجایی بوده است. بر همین اساس تعداد جمعیت دانشجومعلمان این دو دانشگاه از ۲۵ هزار نفر به سه هزار نفر کاهش پیدا کرد. از سوی دیگر همزمان با این کاهش، جمعیت دانشآموزی از حدود ۱۲ میلیون به ۱۷ میلیون نفر رسید و تعداد معلمان بازنشسته نیز افزایش پیدا کرد که تمام این عوامل منجر به کمبود معلم شد.
پس از خالی ماندن کلاسهای درس از معلمان، مسئولان موضوع آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش و کنکور فرهنگیان را مطرح کردند. به همین علت در سالهای اخیر افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان یکی از موضوعات مورد توجه در حوزه آموزش و پرورش و تربیت معلم بوده است.
این موضوع به دلیل تأثیرات عمیق آن بر کیفیت آموزش و تربیت معلم، بحثبرانگیز شده و نظرات مختلفی را در پی داشته است. برخی از کارشناسان و فعالان حوزه آموزش معتقدند که افزایش سن ورود به این دانشگاه میتواند به بهبود کیفیت آموزشی و تربیت معلمان با تجربهتر و بالغتر منجر شود. از طرف دیگر، مخالفان این نظر بر این باورند که محدود کردن سن ورود، ممکن است فرصتهای آموزشی را برای جوانان مستعد کاهش دهد و همچنین به تنوع و نوآوری در نظام آموزشی آسیب بزند.
بر اساس گزارشها، ۲۴ بهمن سال ۱۴۰۳ سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اعلام کرد که در جلسهای با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش به محمود امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش دستور داده شد تا وزارتخانه نظر قطعی خود را بر مبنای ۲۷ سالگی ورود جوانان به دانشگاه فرهنگیان اعلام کند. کمیسیون آموزش افزایش سن را تا ۳۰ سالگی پیشنهاد داده بود و افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان از نتایج تلاشها و پیگیری کمیسیون آموزش است.
البته این پیشنهاد تا کنون نظرات مخالف نیز داشته است تا آن جا که پایگاههای بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور در نامهای به علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، مخالفت خود را با طرح افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تا ۳۰ سال اعلام کردند. این دانشجومعلمان با بیان این که چنین طرحی نه تنها مشکلات موجود را حل نمیکند، بلکه مسیرهای زودبازده و آسیبزا را تقویت میکند، خواستار تجدیدنظر در این تصمیم شدند.
حال باید دید شورای عالی انقلاب فرهنگی با وجود مخالفتهای بسیار، با افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان موافقت میکند یا خیر./خبرنگاران جوان
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت که تعطیلی زودهنگام مدارس ممنوع است.
علی فرهادی با تاکید بر اینکه هر روز تعطیلی مدارس بیش از یکهزار میلیارد تومان بار مالی ایجاد میکند گفت: عملا با هر روز تعطیلی گویا هزینه مالی از بین میرود پس ما مخالف هر گونه تعطیلی مدارس هستیم.
وی افزود: تا روزی که مدارس به صورت قانونی فعالند در خدمت دانشآموزان هستیم و معلمان سر کلاس هستند. از خانوادهها نیز تقاضا داریم به نظام تعلیم و تربیت کمک کنند تا زمان آموزش کم نشود چرا که دانشآموزان بیشترین ضرر کنندگان کاهش زمان آموزش هستند.
وی در ادامه گفت: معوقات حق التدریس معلمان با حقوق اسفند پرداخت میشود./۹ صبح
به گفته فرهادی، حقوق معلمان خرید خدمات نیز به میزان معلمان حق التدریس محاسبه و تا پایان سال پرداخت میشود.
ببین و بخون
پایان/*
ببین و بخون را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.